woensdag 12 augustus 2015

Dag 4 Woensdag 12 augustus 'Een super leuke dag'



Dag 4 woensdag 12 augustus

Nin Hao! Daar ben ik weer!
Vandaag was een superleuke dag. Alles ging heel goed, ook met Levi. Vanmorgen hebben we ons eerst heerlijk verslapen. We werden pas om half tien wakker. Ineke en de oma's hebben ons lekker laten liggen, en kwamen om kwart voor tien met ontbijt op bed aan! Dat was me toch heerlijk.
Na het ontbijt ben ik met Ineke, de oma's en papa mee geweest. We gingen een bank opzoeken om geld te pinnen. Je kunt bijna nergens met onze rabobankpas pinnen, heel vervelend. Uiteindelijk is het gelukt.

Toen we terug kwamen hebben we lekker even op de hotelkamer gerelaxt en gespeeld.

Om een uur of drie ben ik met oma de Rover en mama naar de bakker geweest. Vandaag is het namelijk feest! (eigenlijk elke dag wel) Want oma de Rover is jarig! Nou, dat gebeurd natuurlijk geen tweede keer meer! Bij de bakker stonden heerlijke taartjes in de vitrine. Ook supermooi! We hebben een lekkere taart uitgezocht. Ze pakten hem mooi in, in een grote doos, met kaarsjes, bordjes en vorkjes. Alles zat er bij! We hebben nog wat foto's gemaakt en toen weer richting het hotel gelopen. Snel, want het is hier zo warm! Wel 36 graden, en een beetje regen. U begrijpt wel hoe de gevoelstemperatuur is... viezig! Heel veel mensen lopen met kapjes op hun mond!

Toen we weer in het hotel waren hebben we voor oma gezongen, de kaarsjes aangestoken, en haar verjaardag gevierd. We hadden vanmorgen ook al ballonnen en slingers opgehangen! Ik had een lekker geurtje voor haar gekocht, en van oma Vogel kreeg ze een boekenbon! Zo voelde oma zich toch jarig!

Om een uur of 5 zijn we naar beneden gegaan, daar hebben we lekker op een heerlijke bank gezeten,    samen met Levi een filmpje gekeken en een blikje cola gedronken. We hebben ook nog even buiten voor het hotel gezeten. Levi zag voor het eerst gras, en vond het zo leuk om mee te spelen. Er kwamen nog een dotje Chinese meiden naar mij toe, want ze willen hier allemaal met mij op de foto. Eentje wilde samen met mij een selfie maken. Echt grappig! Maar 't was zo warm, dat we snel weer naar binnen gingen. Om 18.00 uur gingen we richting het restaurant van het hotel, om van een heerlijk buffet te genieten. Levi lust echt alles, maar ik ben een echte piespoker! Dus... ik heb alleen kipnuggets gegeten ;-)

Na het eten zijn we weer naar boven gegaan. We gingen Levi voor het eerst in bad doen. In het begin vond hij het eng, en huilde hij. Later vond hij het lekker als mama lekker water over zijn rugje goot. Maar spelen wilde hij nog niet. Misschien morgen. Levi is namelijk nog nooit in bad geweest!

Nu is het 22.00 uur, en ga ik naar bed. Ik heb net nog even een borreltje gedaan bij de oma's op de kamer. Die hebben het ook gezellig samen hoor, met Ineke erbij!

Morgen is al weer het laatste dagje in Zhengzhou, want vrijdag gaan we al weer richting Beijing!

Nou, de groetjes weer!! En alvast welterusten!

Liefs en een dikke kus van Aron, en natuurlijk ook van papa, mama en Levi!











6 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat het zo goed gaat! Geniet van jullie laatste dag Zhengzhou!
    Groetjes, familie v.d. Noort

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste allemaal, Heel bijzonder om met jullie mee te mogen lezen. Wat een mooi ogenblik jullie zoon in je armen te zien, we wensen jullie met elkaar een hele goede tijd in China toe en een behouden thuis komst. Groeten van Wilco en Pauline en kinderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Levi doesn't smile at all , I hope that he is not a autism child.
    Have a good trip in China !

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We are sure that Levi is not autistic! He is taken away from his trusted home. Perhaps that is the reason that he had no sense the first days to laugh??? But today he is the happiest boy in the world!

      Verwijderen
    2. Oh ,sorry, my understanding is wrong. You may see many American families in Henan Civil affair office, because CCAI(the largest American agency) has many partnership orphanages in Henan province.
      Actually few Chinese people know international adoption , I started to be interested from last year.
      Thank you for your adoption , you are very kind-hearted.

      Verwijderen
  4. Wat een feest hebben jullie toch allemaal. Leuk hoor!
    Nog 1 nachtje en dan alweer vliegen, je bent maar een bofkont Aron :)

    Wat zijn jullie toch 2 schatjes op de foto's. Leuk hoor saampjes in bad! Over een tijdje zal Levi vast heel hard spetteren, denk je ook niet.

    Groeten aan papa en mama
    En een kus van Levi kwaak

    BeantwoordenVerwijderen