vrijdag 10 juli 2015

Vertrekdatum bekend!

Hoi!

Daar ben ik al weer! Met heel goed nieuws!! Want, D.V. zaterdag 8 augustus vertrek ik naar China, om Levi op te halen! Ik ben zo blij! En papa en mama natuurlijk ook!!
We hebben hier zo lang naar uitgekeken. En nu nog maar 4 weekjes. We gaan dus aftellen! Vanavond ga ik met mama een aftel kalender maken. Ik laat hem nog wel aan u zien als tie af ik.

We hopen dus zaterdag 8 augustus naar Beijing te vertrekken, om 14:50 uur. We gaan met het allergrootste vliegtuig wat er bestaat! Spannend he! Hieronder ziet u hem:


Het vliegtuig heeft twee verdiepingen! Er kunnen heel veel mensen in!

Vanmiddag ben ik gelijk met mama een mooie koffer wezen kopen. Die mag ik helemaal vol doen met speelgoed!


Als we in Beijing geland zijn, moeten we nog een klein stukje verder vliegen met een ander vliegtuig. Naar Henan, de provincie waar Levi woont. Daar schrijf ik later meer over, want dat weet ik nu nog niet.

Op D.V. zaterdag 22 augustus vliegen we om 01:00 uur 's nachts weer terug vanuit Beijing, en we landen dan 's morgens heel vroeg, om 5:15 uur op Schiphol!

Nou, dat weet u dan ook weer! Vanavond eten we er een taartje op!

Liefs van Aron, en de groetjes van papa en mama!

p.s. O ja, als u het leuk vind om iets te zeggen tegen mij, wilt u dan onder dit bericht reageren? Dat vind ik leuk, vooral voor later, want mama gaat hier een boekje van maken.

13 opmerkingen:

  1. Fantastisch nieuws! Gefeliciteerd!!

    Groet,
    Leendert en Janet

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ha Aron!! Wat fijn! Dat wordt een spannende reis. Waauw.. Die koffer is super gaaf! Daar past vast veel in.. Succes met aftellen. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ha Aron,

    Wat een fantastisch nieuws! Wat zou jij een geweldige lange vakantie hebben! Heel veel plezier en stop je koffer maar goed vol.. voor je het weet zit je in het vliegtuig naar Levi!
    Liefs van ons

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Trijnie Schild10 juli 2015 om 18:36

    Wat zal dit een onvergetelijke ervaring voor jullie worden! Een hele goede reis en behouden thuiskomst met z'n allen toegewenst.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat super!! Wij zijn gelijk met jullie in Beijing, mochten er vragen zijn, zoek gerust contact!
    Patty pepevhees@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lieve Aron,

    Wat een ontzettend fijn nieuws! Heel spannend.
    Wauw! En je koffer is echt super stoer zeg. Stop hem maar goed vol hoor;)
    Leuk dat je samen met mama een aftelkalender gaat maken, zo kun je extra goed aftellen. Ga maar veel leuke dingen doen in je vakantie dan is het heeeel snel 8 augustus!

    Groetjes, Corné & Janneke (de oom en tante van Coen & Evy)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een super nieuws. Jullie kunnen nu eindelijk gaan aftellen. Wat fijn he Aron, dat het nu zo dichtbij komt. Als je de aftelkalender hebt kan je precies zien hoe lang nog.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een fantastisch nieuws voor jullie! Kom je Levi een keer laten zien op het notariskantoor? Groetjes van Ria, (die altijd op de fiets komt, en naar jou zwaait. of met jou voetbalde....)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hallo Aron wat een fantastisch nieuws voor jou en voor je ouders. 8 augustus is al over 4 weken, heerlijk nog precies in je vakantie. Geniet maar vast van de voorpret. Iedereen is heel blij voor jullie.

    Hartelijke groeten van Ineke Bezemer

    BeantwoordenVerwijderen
  10. O wat een fijn nieuws!
    En dan kan oma met een gerust hart mee, want dan is die neef of nicht ook geboren toch? Heeft oma trouwens ook van die enge prikken gekregen? Je ben een hele dappere Aron. Als de school weer begint zit Aron in groep 2 en een broertje thuis rijker... Mooier kan toch niet? Groeten hoor en we kijken uit naar meer mooie berichten!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Nu aron laten we hopen dat deze vier weken snel voorbijgaan.maar oma moet nog wel twee prikjes halen hoor .dat vind jij natuurlijk leuk voor oma want zoals je zei ik hoef er maar een en u moet er vier haha.maar ga je met oma mee die prikjes halen dan mag jij mijn handje vast houden.laten we hopen op een mooie reis en een behoudende terug komst.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. hoi Aron, wat een mooi nieuws joh! stiekem zijn onze jongens wel een beetje jaloers dat jij met zo'n groooot vliegtuig mee mag.
    met een mooie koffer! goede reis voor jullie allemaal! groetjes van fam. Versluis(van Lydia)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wow, dat is groot nieuws!! Helemaal geweldig zeg! Mss kun je een boekje kalender maken en bij elke dag een teknening van wat je die dag gedaan hebt. Is voor Levi ook erg leuk later, om te zien wat zijn grote broer allemaal gedaan heft toe ie moest wachten tot het vertrek.
    Groetjes, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen