woensdag 19 augustus 2015

Dag 11 woensdag 19 augustus



Dag 11 woensdag 19 augustus

Vandaag hadden we een lekker rustig dagje. We zijn begonnen met uitslapen. Dat was heerlijk. Om kwart voor negen werd ik wakker. We hebben Levi uit z'n bed gepakt, en even gezellig met hem op het grote bed gespeeld. Hij vond het leuk! Levi gaat al gelijk lachen als ik hem wakker maakt! Hij is blij dat ik zijn grote broer ben.

Papa en mama hebben ons aangekleed, en toen liep ik naar de kamer van de oma's. Die waren ook klaar! Met elkaar gingen we naar het ontbijtbuffet.

We hebben weer lekker ontbeten met geroosterd brood, gebakken eieren met spek, nasi, brood met jam, thee, jus d' orange, rijstepap, kipnuggets, etc. Het was weer heerlijk! Hier kunnen we nog maar 2 ochtendjes van genieten. Dan moeten we het voortaan weer met brood en hagelslag doen, en een glas melk. Ook niet verkeerd hoor ;-)

Na het ontbijt gingen mama en de oma's met de taxi naar de Silk Market. Winterkleren kopen voor Levi en mij. De oma's hadden ook nog het een en ander nodig. Ik heb het allemaal niet precies gehoord, maar 'k geloof dat ze overal heel weinig geld voor hoefde te betalen! Ze kwamen in ieder geval erg blij thuis!
Mama kocht ook nog heerlijke macarons. Daar is ze gek op! Ze zijn al op! (het waren er maar 5)

Toen ze weg waren, hebben Levi en ik lekker met papa gerelaxt. We zijn buiten even een stukje wezen lopen, spelletjes gedaan. 't Was gezellig, en de tijd was zo om.

Toen ze weer thuiskwamen hebben we even wat gedronken, en daarna naar het winkelcentrum hier in de buurt gelopen. We wilden graag even spelen in de speeltuin daar. Maar... toen we voor de deur stonden, zagen we dat het hele winkelcentrum gesloten was. Waarom weten we niet. Er hing wel een briefje aan de deur, maar daar stonden alleen Chinese tekens op. Daar werden we niet veel wijzer van. Omdat het al bijna 17.00 uur was, zijn we maar naar de Mac gelopen. Daar hebben we lekker gegeten.

Om half zeven waren we weer thuis. Ik ben samen met Levi lekker in bad gegaan. Daarna hebben we nog even bij de oma's een bakkie gedaan, en toen was het al weer bedtijd!

Wij zijn aan het aftellen! Nog maar twee nachtjes, en dan komen we weer richting huis! Dat voelt heel goed ;-) We hopen dat het vliegtuig geen 3,5 uur vertraging heeft, zoals op de heenreis, want we willen zo snel mogelijk naar huis. We vliegen 's nachts, dus Levi en ik gaan lekker slapen! Dan zijn we 's morgens voor de mensen die Levi komen verwelkomen op Schiphol fris en fruitig, en dan kunt u ein-delijk mijn lieve broertje zien! Maar... nog eventjes geduld.... :-)

Een dikke kus van Aron en Levi
De groetjes van papa en mama!








3 opmerkingen:

  1. Hallo papa, mama, Aron en Levi en de oma's,

    Wij hebben zaterdag van ome Ies de website van jullie blog gekregen.
    Wat leuk om al jullie verhalen te lezen!
    Wij waren in Friesland om de caravan te poetsen. Toen hebben opa en ome Ies de bungalowtent mee naar Hardinxveld genomen.

    We hopen dat jullie er volgend jaar met z'n vieren veel plezier van zullen hebben!
    Dan kom je samen met Levi maar een apenkop bij ons halen! Neem ik maar een zak extra mee.

    Wij bidden voor jullie en hopen dat jullie veilig thuis mogen komen!

    Groetjes voor allemaal, en geef Levi maar een dikke kus van ons.

    Johan en Linda van den Heuvel (van de camping :) )

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je boft met zo'n life broertjeHier zeggen de kinderen: O he is so cute!!
    Halen jullie de kaartjes van de nieuwe kleren af of hoeft dat niet??
    Groet, Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi allemaal,
    Wat fijn om te lezen dat het allemaal zo goed gaat!
    En wat vliegt de tijd...
    Bijzonder om Levi straks mee te nemen uit zijn geboorteland. Dat is toch heel wat!
    Geniet nog lekker van de laatste dagen (en de uitgebreide bufetten ;-))
    Groetjes uit Groot-Ammers,
    Edith

    BeantwoordenVerwijderen