vrijdag 14 augustus 2015

Dag 6 vrijdag 14 augustus 'Aangekomen in Beijing'


Dag 6 vrijdag 14 augustus

Nin Hao!
Vandaag begon de dag heel rustig. We hebben eerst tot half negen ' uitgeslapen'. Toen werden Levi en ik namelijk pas wakker. We gaan 's avonds niet zo heel vroeg naar bed, dus dan heb je dat!

Het was vandaag onze laatste dag in Zhengzhou. We vonden het allemaal een apart gevoel, dat we Levi ' meegenomen'  hebben uit zijn geboortestreek! Maar, we gaan heel goed voor hem zorgen! Hij vind het ook al superleuk bij ons! Vandaag hebben we toch zo om hem gelachen! Alleen... als mama hem op de foto probeert te zetten, wil hij niet meer lachen! Wat een boef is het he! Gelukkig hebben we het wel heel vaak op de film staan!

Na het ontbijt hadden we vrij tot 13.30 uur. We hebben gezellig op de kamer gezeten en koffie gedronken met elkaar! We hadden nog wat restjes koek, snoep, nootjes en chips. Dat hebben we even lekker opgegeten. Levi lust ook echt alles!
Ik heb ook nog samen met Levi gespeeld. Hij vind mij steeds leuker!!

Om half twee moesten we beneden in de lobby zijn, om uit te checken. Dat ging goed en was zo gebeurd! Om 14.00 uur reed het busje voor! Alle koffers ingeladen, en toen richting het politiebureau van Zhengzhou! Daar konden we Levi's paspoort ophalen. Dat hadden we immers nodig om te vliegen. Paspoort was snel geregeld, snel verder richting het vliegveld! Dat was nog ongeveer een uurtje rijden. Daar aangekomen alle koffers weer uitgeladen, ingecheckt, koffie gedronken en wat gegeten, en richting de gate gelopen. Om 17.35 uur zou ons vliegtuig vertrekken. Niet dus... dat werd een uur later! Om 19.35 landden we na een fijne vlucht, zonder al te veel hobbels, in Beijing! In deze hoofdstad van China hopen we tot DV volgende week vrijdag te blijven. We zijn aangekomen met nog een andere ouderpaar met 2 kindjes, en morgen hopen hier nog 2 andere ouderparen aan te komen.

Weet u wat zo leuk is? We zitten op precies dezelfde kamer als Edwin, Wilma en Levi. Roomnummer 1015. De oma's zitten trouwens een verdieping hoger, en Ineke nog eentje hoger! Ze verdelen de adoptieouders en begeleiders over verschillende verdiepingen, omdat het anders te gezellig wordt op de gang. Flauw hoor, maar ja, niks aan te doen! We hebben het nu ook heel gezellig!

We moeten morgen om 9.00 uur bij het ontbijt zijn. Dat schijnt hier heel bijzonder te zijn. Nou, ik vind het al gauw goed, als ik maar geen nasi, rijst of noedels moet eten 's morgens vroeg ;-)

Ik ga nu lekker mijn bed opzoeken!

Liefs van Aron, papa en mama, en Levi!









2 opmerkingen:

  1. O, dat gaat gezellig worden daar. Iedereen zoekt elkaar vast wel op denk je ook niet? Ik vind de foto met de drie mannen erop leuk. Volgens mij vindt Levi jou een fijne grote broer alleen kan ie dat niet zeggen.
    een fijne week allemaal en een groet uit Canada, waar het ook heel erg warm is!!
    Wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Aron, we zijn net weer terug van vakantie en heb net al jullie belevenissen gelezen. Wat fijn dat je broertje nu bij jullie is. Heerlijk dat alles zo goed gaat met Levi. Doe de groetjes aan je vader en moeder en oma's en nog een goede tijd met elkaar gewenst!

    BeantwoordenVerwijderen